En kandidat har ikke modtaget pinkode til sin test

Gå i Metis > Gå til det relevante assessment > Marker respondenten så der kommer en grøn markering omkring > Tryk på ikonet "Kopier link" > Indsæt link i enten mail eller word (ctrl + v) > Tryk på linket > Tryk ”Send pinkode” og vælg at sende til respondentens e-mail (allerede indsat).

Kandidaten bør nu modtage en pinkode i sin mail indenfor 5 minutter.

Har I sendt mere end en test til kandidaten, vil han/hun have adgang til alle test fra en platform og I skal derfor kun sende én pinkode af sted.