1. FAQ
  2. Installation af Metis

Hvordan installerer jeg Metis?

For at installere Metis skal du trykke på dette link: http://metis.master-online.com/client/

Bliver du spurgt om en systemkode, så er den Metis2010

Når installeringen er kørt igennem, logger du på med de login informationer du har modtaget på e-mail, da din bruger blev oprettet.

OBS: Skal du bruge MSI-pakken til installering (gerne ved brug af Citrix eller lignende), så benyt denne installations fil. Der skal en IT-administrator ind over ved brug af MSI-pakken.