Hvordan sikrer vi at testresultaterne bliver slettet ift. GDPR?

Jeres Metis administrator kan indstille systemet til at slette testresultaterne automatisk efter et af jer sat antal dage. Se i videoen nedenfor hvordan.

(tryk "f" for at se videoen i fuld skærm)

OBS: Det antal dage I skriver i feltet  Standardudløbsdato vil sætte en udløbsdato på alle test oprettet herefter, uanset om I aktiverer den automatiske oprydning eller ej. Resultaterne bliver dog kun slettet, hvis funktionen er aktiveret!

I kan også slette testresultaterne enkeltvis.

Her er en kort video som viser hvordan.