1. FAQ
  2. Installation af Metis

Hvordan opdaterer jeg Metis?

Du skal af- og geninstallere Metis, det gøres på følgende måde:

Gå i Kontrolpanel > Programmer (hos nogle kaldet Apps) > Find og marker Metis Windows Client på listen, tryk "Fjern/rediger" > Sig "Ok" til at fjerne systemet helt fra computeren.

For at geninstallere, tryk på dette link: http://metis.master-online.com/client/

Bliver du spurgt om en systemkode, så er den Metis2010

Når installeringen er kørt igennem, logger du på som normalt.

OBS! Det er en god ide at kopiere dit client-id over i et dokument inden du afinstallerer, da du skal indsætte det på ny efter geninstalleringen.

Skal du bruge MSI-pakken til installering (gerne ved brug af Citrix eller lignende), så benyt denne installations fil. Der skal en IT-administrator ind over ved brug af MSI-pakken.