1. FAQ
  2. Rapporter i Metis

Kan jeg lave en rapport af min analyse?

Ja.

Når du er inde på den analyse du vil have en rapport af, har du to muligheder:

1. Klik på ikonet "Kopier til udklipsholder" hvis du vil have et billede af analysen som du kan paste (ctrl. + v) ind i fx. en Power Point eller mail.
    OBS: Du får ikke respondenternes navne med.
  2. Klik på "Rapport"-ikonet (ikke på pilen) hvis du ønsker en pdf med analysen + respondenternes navne. Du kan gemme/udskrive pdf'en.

Her er en video som viser hvordan. Steppene er det samme uanset testtype, eksemplet er blot vist med en MPA analyse.