Kan systemet sættes til automatisk at slette testresultaterne?

Ja, jeres Metis administrator kan indstille systemet til at slette testresultaterne automatisk efter et af jer sat antal dage. Se i videoen nedenfor hvordan.

(tryk "f" for at se videoen i fuld skærm)

OBS: Det antal dage I skriver i feltet  Standardudløbsdato vil sætte en udløbsdato på alle test oprettet herefter, uanset om I aktiverer den automatiske sletning eller ej. Resultaterne bliver dog kun slettet, hvis funktionen er aktiveret!