1. FAQ
  2. Rapporter i Metis

Jeg mangler tidsforbrug i rapporten

Ifm. en opdatering i september blev det sat som default setting at de demografiske data og tidsforbrug ikke indgår i rapporterne. Hvis du genre vil have dem oplyst i rapporterne er der to muligheder:

1. Sæt flueben i ”Vis demografiske data i rapporterne” under Rapportindstillinger der hvor du vælger rapporter til print. Dette skal i så fald tilvælges ved hvert print hvori data skal vises i rapporterne.
  2. Hvis I som virksomhed ønsker at de demografiske data og tidsforbrug pr. default skal fremgå af rapporterne, kan en Metis bruger med administratorrettigheder indstille dette. Det gøres således:

Gå i Metis-administration > Virksomhedsindstillinger > Rapportindstillinger > Tilvælg ”Vis demografiske data i rapporterne”