Gem assessment som en skabelon

Du kan gemme et assessment som en skabelon. Dvs. at du opretter en skabelon som kan bruges til nye assessments, med samme testløsninger, indstilling (norm, testtype, kandidatrapport) og criteria som det originale assessment.

Dette kan især være en fordel, hvis I fx benytter samme indstillinger og criteria hver gang I søger kandidater til en bestemt type stillinger, fx salgskonsulenter.

Skabelonen kan benyttes af alle jeres brugere og findes under menuen Skabeloner.

Her er en video som viser hvordan I gemmer et assessment som en skabelon.