1. FAQ
  2. Administration / indstillinger

Opsæt adgangskontrol i platformen og begræns brugernes adgange - assessment niveau

Man kan begrænse sine brugeres adgang til diverse assessment og personer, ved at sætte adgangskontrol på henholdsvis det enkelte assessment eller den enkelte person. Nedenfor ser du videoen for, hvordan der sættes adgangskontrol på assessment niveau.
Du kan se det for person niveau her.

Det kræver de forskellige brugere har forskellige brugerroller. Se her hvordan du opretter en ny brugerrolle.

OBS - En bruger med rollen administrator vil altid kunne tilgå alting på platformen!