Indstil automatisk sletning

I vælger selv om I vil slette personer og deres testresultater manuelt, eller om platformen skal slette dem automatisk. Master anbefaler at I benytter den automatiske sletning. Automatisk sletning virker kun på personer og deres testresultalter, dvs. at assessments skal slettes manuelt.

Det er kun brugere med administratorrolle som kan lave indstillingerne for automatisk sletning. I skal være opmærksom på at indstillingerne gælder på firmaniveau.

Her er en video som viser hvordan I aktiverer den automatiske sletning.

Slettet data ender i papirkurven. I kan igen vælge om I ønsker at slette data manuelt eller automatisk herfra. Du kan se hvordan i videoen "Indstil opbevaring i papirkurv".