1. FAQ
  2. Kom godt i gang
  3. Ny bruger i Masters platform

Kom godt i gang

Velkommen til Master People Platformen

For at sikre dig den bedst mulige start på platformen, har vi her samlet nogle links og vejledninger til de vigtigste funktioner på platformen.

Vi har flere hjælpevideoer og vejledninger på vores FAQ, som vil kunne hjælpe dig med de mest almindelige problemstillinger og funktioner.

Har du brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@master.dk eller tlf. 70 27 70 80.