1. FAQ
  2. Jeg skal besvare en test

Jeg modtager ikke pinkoden (testtager)

Hvis du som testtager skal modtage en pinkode fra os for at kunne besvare en test, er det vigtigt at du kun trykker "Send pinkode" én gang, og så venter på modtagelse. Mail med pinkoden bør komme indenfor max 5 minutter, men som oftest kommer den indenfor 10-15 sekunder. Hvis du ikke modtager pinkoden er der tre muligheder:

1. Tjek dit spam filter.
  2. Tjek om du har fået registreret mailen "noreply@master-online.com" som værende spam. Hvis du har, så fjern markeringen og tryk "Send ny pinkode".
    Denne markering vil fx fremkomme, hvis du bliver for utålmodig ift. modtagelse af pinkoden, og derfor trykker for flere pinkoder inden den første er nået frem.
  3. Er mailen ikke i spamfiltret og har du ikke markeret den som værende spam, skal du kontakte den person hos virksomheden, der har sendt dig invitationen.